Duurzaamheid

De bijdrage die wij leveren voor een duurzame wereld

In de promotionele sector worden ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Daarom geloven we dat merchandise verduurzaamd moet worden. We willen het gebruik van grondstoffen en materialen die niet hergebruikt kunnen worden verminderen, en het gebruik van gerecyclede materialen bevorderen.

Verantwoorde inkoop & transport

Wij streven naar duurzame ontwikkeling in de gehele keten: van inkoop van de grondstoffen, tot het leveren van het product en de recycling hiervan. Per product zie je in onze webshop van welk duurzaam materiaal het product gemaakt is. Onze producten worden zoveel mogelijk lokaal vervoerd, met zo min mogelijk CO2 footprint.

Kwaliteit voorop

Wij zetten ons in vóór duurzame en circulaire keuzes en tégen de wegwerpcultuur. Dit betekent ook dat kwaliteit van onze producten voorop staat. Wij ontwikkelen daarom alleen producten die extra lang meegaan en zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit, zodat jij altijd kunt rekenen op de allerhoogste kwaliteit.

Lokale sociale initiatieven

Duurzaamheid en het bijdragen aan lokale sociale initiatieven staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met meerdere lokale partners samen zoals duurzame en sociale ondernemers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo verminderen we niet alleen onze CO2 uitstoot, maar creëren ook werkgelegenheid en kansen voor mooie, lokale en duurzame initiatieven.

Copyright © 2020 - 2024 UniGear. All rights reserved.