Backpack Wageningen University Dames Antraciet-Roze

Availability: Out of stock

€164.95

De Lowe Alpine Diran ND 65:75 is ideaal voor op reis; korte kampeertrips, gave backpack avonturen of voor meerdaagse wandeltochten. Deze rugzak speciaal voor vrouwen heeft een Axiom 3 rugpand dat is voorzien van een gaasvoering over het schuim en biedt een hoog niveau van draagcomfort en ventilatie. 

Opdruk Wageningen University logo op de het voorvak.

Backpack Wageningen University Dames Antraciet-Roze

More Views

Details

De backpack is gemakkelijk toegankelijk, onder meer door een extra rits aan de voorzijde. Daarnaast is het onderste vak te scheiden van de rest door een tussenbodem die je kunt wegritsen. Je zult jarenlang plezier van deze rugzak hebben, doordat hij is gemaakt van oersterk 300D Nailhead materiaal. Dus zoek de avonturen op, dicht bij huis of verder weg. Neem hem mee naar de Ardennen of duik de Outback van Australië in. De meegeleverde regenhoes zorgt ervoor dat de tas tegen een buitje kan en je spullen altijd droog blijven. Daarnaast kun je met diverse compressiebanden de tas zo compact mogelijk houden.

De backpack is uitgerust met het nieuwe innovatieve Axiom 3 rugsysteem. Een verstelbaar rugpand van een zacht en ademend mesh materiaal.

Gewicht: 2.3 kg

Load Zone: 15 tot 25 kg

Ruglengte: 43.2 - 55.89cm

Inhoud: 65 + 10 liter (door de in hoogte verstelbare kap)

Draagsysteem: Axiom 3

Verstelbaar rugpand

Materiaal: 300D Nailhead (supersterk)

Front opening

Ondervak

Topvak

Heup ritsvak

Compressiebanden

Trekkingstok bevestigingpunten Inclusief een set bevestigingsbanden

Geintergreerde regenhoes

Hydratie compatible

Extra bevestigingspunten